Bestuur

SMC, een actieve vereniging

Bij een actieve vereniging hoort een actief bestuur. De SMC  is in de gelukkige omstandigheid dat er door de jaren heen altijd ondernemers zijn die zich vol passie in een bestuursfunctie voor de SMC willen inzetten. Daar zijn we trots op. Ondernemers zijn immers altijd druk en het besturen van een professionele vereniging als SMC vergt naast het ondernemerschap nu eenmaal tijd.

Net als iedere andere goede vereniging heeft de SMC een Wetboek. Het Wetboek van de SMC zijn de Statuten en het Huishoudelijk Regelement, Koninklijk goedgekeurd op 3 maart 1972. In deze Statuten en Huishoudelijk Regelement staan de Rechten en Plichten van Leden en Bestuur omschreven.

SMC heeft zich altijd gekenmerkt door een daadkrachtig bestuur. Het bestuur van de SMC komt, samen met de leden van de Raad van Advies, vijf maal per jaar bijeen ter bespreking en voorbereiding van het jaarprogramma en allerhande gerelateerde zaken. Een goed geoliede machine, die zorgt dat het werk achter de schermen niet opvalt. Juist dat is goed want hierdoor kan alle aandacht zich richten op de kwaliteit van de bijeenkomsten.

Bestuur

Peter_Dupain.jpg
Peter Dupain
Jopie_Bijl.jpg
Jopie Bijl
Andre_Minderman.jpg
André Minderman
Tonio_Amaddeo.jpg
Tonio Amaddeo
Tabel_Bestuur4.png

Raad van advies

Bart_Weijers.jpg
Bart Weijers
Jeroen_Ginkel.jpg
Jeroen van Ginkel

De SMC wordt gerund door vrijwilligers die in het dagelijks leven allemaal actief zijn als sales/marketing manager of directie voeren over een (eigen) onderneming. Het bestuur laat zich vanuit de ledengroep ondersteunen door de Raad van Advies bestaande uit een tweetal ervaren professionals.

Kascommissie

Bart_de_Bruin.jpg
Bart de Bruin - Voorzitter

Ereleden

Richte_Lommert.jpg
Richte Lommert | Oprichter, Oud-voorzitter en in 1983 benoemd als Erelid SMC
Ad_Dupain.jpg
Ad Dupain | Oud-voorzitter en in 1995 benoemd als Erelid SMC
Nol_Vos.jpg
Nol Vos | Oud-voorzitter en in 2016 benoemd als Erelid SMC
Bart_Weijers.jpg
Bart Weijers | Oud-voorzitter en in 2021 benoemd als Erelid SMC