21 september 2021 SMC ledenbijeenkomst

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Ledenbijeenkomst
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
21 sep. 2021 18:00 - 21:30
Locatie
De Kloosterhoeve, Harmelen

21 september 2021 SMC ledenbijeenkomst

21 september 2021: Wouter de Vries jr. over "De 4 B’s van de Blauwe bananen"

Inloop vanaf vanaf 17:00 uur

Einde: ca 22:00 uur

Gastspreker: Wouter de Vries jr.

Een markante man, dat is Wouter de Vries jr., 

Van zijn hand verschenen 18 (!) boeken op het gebied van dienstenmarketing en management, waaronder de bestseller 'Blauwe Bananen'. Wouter de Vries jr is niet alleen belangrijk auteur maar daarnaast ook docent aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op het gebied van Dienstenmarketing. Daarnaast staan op zijn CV de beroepen als houthakker, kibboets vrijwilliger en straatveger. Dit waren niet beroepen van een week maar Wouter de Vries is hier ongeveer 10 jaar werkzaam in geweest, vol passie en idealisme.

Tijdens zijn lezingen vertelt Wouter de Vries bevlogen en met een dosis humor over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dienstenmarketing, klanten en organisaties. Centraal hierin staan thema's als: 'waarom juicht de klant (niet meer)', 'begrijp de klant', 'aan loyaliteit heb je (n)iets?', 'als je zelf niet weet waar je goed in bent, dan...' en 'buitenspel of marktleider?'.

Met voorbeelden uit de praktijk gaat hij dieper in op een aantal marketingthema's zoals dienstverlening, klantentevredenheid, loyaliteit en processen. De basis van zijn presentaties wordt ondersteund door zijn theoretische kennis en jarenlange ervaring als docent, consultant, auteur en spreker.

Zijn lezing wordt gekenmerkt door “kritiek met een glimlach”, hij durft te zeggen waar het op staat en weet daarmee zijn publiek te boeien. “Een geintje (op zijn Amsterdams) moet zeker kunnen!” Door zijn interactieve manier van presenteren zet hij zijn publiek vaak op het verkeerde been. Hij snijdt thema’s aan die in bijna elke managementomgeving relevant zijn.

Kortom een inspirerende en interactieve lezing, aangevuld met anekdotes die bij het publiek de nodige vragen zullen oproepen en u ook nog de volgende dag binnen uw organisatie aan het denken zullen zetten.

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen