20 Juni 2023 l Marjan Gorissen + BBQ

Aanmelden mogelijk vanaf 20 jun. 2023 17:00:00

Over dit evenement

Categorie
Ledenbijeenkomst
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
20 jun. 2023 17:00 - 21:30
Locatie
De Kloosterhoeve, Harmelen

20 Juni 2023 l Marjan Gorissen + BBQ

Gastspreker: Marjan Gorissen

Een ieder van ons heeft een verhaal te vertellen. Het verhaal van Marjan gaat over vertrouwen. Over omgaan met tegenslagen en omgaan met veranderingen. Haar verhaal gaat over keuzes, die er altijd blijken te zijn. Over persoonlijk leiderschap. Hoe maak je gebruik van je mentale overlevingskracht en hoe verander je je mindset.

Het vertrouwen van Marjan werd diep beschadigd. Ze werd door haar ‘beste vriendin’ beschuldigd van moord en belandde onterecht achter de tralies. In de gevangenis beviel ze van haar eerste kind onder toeziend oog van een rechercheur. Haar partner ging aan haar twijfelen, net zoals een groot deel van Nederland. Ze raakte haar huis kwijt en verloor haar baan bij de ABN AMRO bank. Ook vrienden kozen de veilige optie, namen afstand.

Tijdens een lezing neemt Marjan je aan de hand van haar autobiografie mee langs de meest uitlopende actuele thema’s. Ze vertelt over de geleerde lessen tijdens de meest bizarre periode uit haar leven en hoe ze daar sterker, veerkrachtiger en positiever dan ooit uitkwam

Een lezing bijwonen of haar autobiografie lezen, inspireert, motiveert en maakt bewust. Het opent ogen op vele manieren.

 

www.marjangorissen.nl