18 April 2023 l Nazima Ramdin

Aanmelden mogelijk vanaf 18 apr. 2023 17:00:00

Over dit evenement

Categorie
Ledenbijeenkomst
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
18 apr. 2023 17:00 - 21:30
Locatie
De Kloosterhoeve, Harmelen

18 April 2023 l Nazima Ramdin

Gastspreker: Nazima Ramdin

Dinsdag 18 April 2023 verwelkomen we Senior Communicatie Adviseur bij Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en powervrouw Nazima Ramdin.

Nazima Ramdin gaat een boeiende presentatie geven over het werken als communicatie adviseur bij het rijk, multiculturele zaken en haar achtergrond als Nederlands-Hindoestaanse vrouw.

 

Wie is Nazima Ramdin?

Het levensverhaal van Nazima Ramdin (51) leest als een surrealistische roman. Haar vader leerde ze pas laat in haar leven kennen, haar broer werd door racisten vermoord, er was een pijnlijke scheiding én ze had een ongeluk met ernstige lichamelijke gevolgen. Het heeft haar allemaal alleen maar sterker gemaakt. Als 12-jarig kind werd Nazima Ramdin al door haar opa ingewijd in de wereld van shows & evenementen. Zij mocht zoveel mogelijk helpen bij het organiseren van muziek- en dansshows van Bollywood-artiesten uit India. Eenmaal afgestudeerd werkte ze als communicatieadviseur voor de Rijksoverheid. Ze heeft haar sporen verdiend bij het Ministerie van Justitie, Buitenlandse Zaken en VWS. Begin 2012 nam zij de stap om haar eigen bedrijf te starten: NR Communicatie & Events waarbij ze o.a. ondernemers helpt zichzelf of hun bedrijf op de kaart te zetten. En net als haar opa vroeger deed, organiseert zij nu ook events, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse multiculturele New Years Party. Nazima gelooft in het verbinden van mensen en organisaties, in samenwerken en het delen van kennis, waardoor je elkaar aanvult en versterkt. ‘Samen’ is haar sleutelwoord: samen werken, samen eten, samen feesten… samen sta je sterk.