18 april 2023 l Nazima Ramdin

Over dit evenement

Categorie
Ledenbijeenkomst
Organisator
Bestuur
Datum en tijd
18 apr. 2023 17:00 - 21:30
Locatie
De Kloosterhoeve, Harmelen

18 april 2023 l Nazima Ramdin

Gastspreker: Nazima Ramdin

Dinsdag 18 april 2023 verwelkomen we Communicatie expert bij de Rijksoverheid en powervrouw Nazima Ramdin. Nazima Ramdin gaat een boeiende presentatie geven over het werken als communicatie expert bij het rijk, kansen voor ondernemers en haar achtergrond als Nederlands-Hindoestaanse vrouw.

Wie is Nazima Ramdin?

Het levensverhaal van Nazima Ramdin (54), die getogen is in Den Haag, leest als een surrealistische roman. Haar vader leerde ze pas laat in haar leven kennen, haar broer werd door racisten vermoord, er was een pijnlijke scheiding én ze had een ongeluk met ernstige lichamelijke gevolgen. Het heeft haar allemaal alleen maar sterker gemaakt. Opgegroeid in het Haagse bij haar grootouders werd zij als 12-jarig kind al door haar opa ingewijd in de wereld van het ondernemerschap. Met oa shows & evenementen mocht zij zoveel mogelijk helpen bij de organisatie van muziek- en dansshows van Bollywood-artiesten uit India.

Eenmaal afgestudeerd werkte ze als communicatieadviseur voor de Rijksoverheid. Ze heeft haar sporen verdiend bij diverse ministeries waar zij wordt ingezet bij complexe communicatie vraagstukken. Bij het ministerie van Economische Zaken & Klimaat werkte zij voor de minister mbt communicatie over ondernemers en was zij projectleider van het EZK ondernemerspanel. Begin 2012 nam zij de stap om naast haar baan ook een eigen bedrijf te starten: NR Communicatie & Events waarbij ze o.a. ondernemers helpt zichzelf of hun bedrijf op de kaart te zetten. En net als haar opa vroeger deed, organiseerde ook zij events, zoals bijvoorbeeld The NR Red Carpet in het Kurhaus: een avond waarbij zij een concept heeft ontwikkeld om diverse groepen uit onze samenleving te verbinden in een feestelijke setting.

Nazima gelooft in het verbinden van mensen en organisaties, in samenwerken en het delen van kennis, waardoor je elkaar aanvult en versterkt. En als je openstaat om het onbekende te leren kennen kun je veel plezier en succes hebben samen. ‘Samen’ is haar sleutelwoord: samen werken, samen eten, samen feesten… samen sta je sterk.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien