Op deze pagina attenderen wij u regelmatig over nieuwe websites met interessante informatie

* new 3-9-2020 * Het Amersfoortse reclamebureau Intens communicatie en reclame van ons SMC-Lid Jasper Leene viert in september 2020 haar 25 jarig bestaan. Sinds de vliegende start in augustus 1995 is Intens Communicatie en Reclame een full service bureau voor reclame- en communicatieadvies, met een no nonsense mentaliteit. Intens werkt voor en samen met aansprekende namen en A-merken. Zowel landelijk voor bijvoorbeeld Jaarbeurs, Jaguar Land Rover, Farmcamps en Babboe bakfietsen, als regionaal voor Amaris, Ontwikkelingsbedrijf Vathorst en SRO. Zie https://intens.nl

 

 

 

 

16 juni 2020: Uitzending van de ALV met gastoptreden van Gert Jakobs (voormalig profwielrenner/Meesterknecht) kun je terugzien op https://youtu.be/3NLYINMM6yw

SMC-lid Leon Tindemans publiceerde vorig jaar zijn eerste boek "101 posts voor op Social Media". Met dit boek geeft hij verkopers en marketing managers inspiratie en ideeën met wat zij op social media kunnen posten. Het boekje bevat 101 praktische voorbeelden die zowel in B2B als B2C toe te passen zijn. Het boekje is te koop via: https://www.ttmcommunicatie.nl/nieuws/7-jaar/
 

 

VerkopersonlineVerkopersonline.nl publiceert wekelijks artikelen over alle facetten van het vak verkopen

"Alles over verkopen", Bestseller geschreven door SMC oprichter, oud-voorzitter en eredlid, Richte Lommert. Ken jij de nieuwe geactualiseerde 17e druk van het boek ALLES OVER VERKOPEN al? Dit leer- en leesboek wordt door vriend en vijand als het beste Nederlandstalige boek over verkopen genoemd. Het boek geeft in 306 pagina’s veel nuttige tips over communicatie, verkoop en marketing. 

 

www.salesgids.nl, Salesgids is dé internetportal voor slimme en vooruitstrevende salesprofessionals. U vindt hier een breed scala aan trainingen, artikelen, gratis formats, boeken, links én oplossingen voor verkoopsucces. 

www.frankwatching.com, Frankwatching is de plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. 

www.marketingfacts.nl, Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional. 

www.salesquest.nl, SalesQuest is met ruim 26.260 bezoekers per maand en 12.472 abonnees een toonaangevende website voor commerciële professionals in Nederland en België.

https://www.marketinggids.com, Marketinggids is de internetportal voor slimme en vooruitstrevende marketing professionals. Je vindt hier een breed scala aan artikelen, gratis formats, boeken, links en oplossingen voor maximaal marketing succes. 

 

Jos van den Berg 15/9/20, kijk terug op:

https://youtu.be/SXKeFMTG2Cg

Gastsprekers in 2020

21-01: Hein Heijen

18-02: Lucien Engelen

17-03: Masterclass TOP-                 sectoren in NL                     (verplaatst 2021)

21-04: SMC Café Online                  live webinar mmv                Her Grimbergen

19-05: SMC Café Online  webinar mmv hoofdgast Marcel Kuckelkorn en SMC leden: Jasper Leene, Tom van Dun en Jan Holsappel            

02-06: Studiereis Duitsland

           Verplaatst !

           - Meyer Werft GmbH

              in Papenburg

           - Mercedes, Bremen

03-06: Studiereis Duitsland

            Verplaatst !

           - Airbus, Hamburg

16-06: ALV online, met

           Gert Jakobs

-------zomervakantie-------

15-09: Jos van den Berg

06-10: Bezoek Lightyear o.v

06-10: Bezoek Signify o.v.

20-10: Charlotte Labee

17-11: Toine Simons

15-12: SMC Kerst Café

Gastenboek SMC

  • 09-02-2019 - In de eerste plaats nog van harte gefeliciteerd met het...  lees meer
  • 01-05-2018 - Na 35 jaar weer terug bij de SMC. Dit keer...  lees meer
  • 01-05-2018 - De SMC is een enthousiaste groep mensen die op professionele...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2020 SMC | Sales Management Club | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel