Navigatie

Vraag jezelf het volgende eens af:

  • Ben ik ondernemend en leergierig?
  • Hoe geef ik mijn ambities verder vorm?
  • Wil ik Sales & Managementkennis delen met anderen?
  • Hou ik van gezelligheid?
  • Heb ik behoefte aan een netwerk wat mij commercieel en persoonlijk voordelen biedt?

JA! Meldt je dan aan voor de eerstvolgende SMC bijeenkomst.

Aan de kennismakingsbezoeken zijn, behoudens het diner en drankjes, geen kosten verbonden. Meld je nu aan via het onderstaande contactformulier of stuur een email aan info@salesmanagementclub.nl

Met restaurant De Vier Balken (onze vaste ontmoetingsplek) hebben we de afspraak dat voor slechts € 25,- per persoon een prima 2-gangen diner wordt geserveerd. Hierbij is keuze tussen een vlees, vis of vegetarisch (voor/hoofd) gerecht mogelijk.

 

Contributie - Persoonlijk lidmaatschap

Besluit je vervolgens ook SMC-lid te worden, de investering in het SMC lidmaatschap bedraagt slechts € 120,- per jaar. De kosten voor jouw diner en drankjes zijn op de ledenavonden voor eigen rekening. De SMC rekent overigens geen éénmalig inschrijfgeld. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december en in de maand januari van ieder jaar wordt de contributie in rekening gebracht. Indien je gedurende een lidmaatschapsjaar lid wordt, is pro rato naar het aantal nog geplande SMC activiteiten in dat jaar, een gereduceerde contributie verschuldigd.

Contributie - Bedrijfslidmaatschap

Het bedrijfslidmaatschap biedt bedrijven een goede mogelijkheid om meer personen gebruik te laten maken van de activiteiten van de SMC. Dit bedrijfslidmaatschap bestaat uit minimaal één persoonsgebonden lidmaatschap en (desgewenst) één niet op naam gesteld lidmaatschap (wild card). De contributie voor een bedrijfslidmaatschap is € 200,- per jaar. De kosten voor te gebruiken diners en drankjes zijn op de ledenavonden voor eigen rekening. 

Lidmaatschapsvoorwaarden

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij de secretaris van de SMC en wel vóór 1 oktober. Wordt het lidmaatschap niet (of niet tijdig) opgezegd, dan wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met telkens een periode van één jaar.  Enkel bedrijfsleden met een persoonsgebonden lidmaatschap hebben toegang tot en stemrecht op de algemene vergaderingen van de SMC.

Het lidmaatschap van de SMC heeft veel te bieden. Om de doelstellingen van de SMC te bereiken en het maximale uit jouw lidmaatschap te halen, vragen wij een actieve houding en betrokkenheid bij de vereniging door regelmatig deel te nemen aan bijeenkomsten, kennis te delen en ervaring uit te wisselen. Haal meerwaarde uit jouw SMC lidmaatschap onder het motto "Inspire en be Insprired".

 

Gastsprekers in 2018

16-01: Eric vd Heuvel

20-02: Koen Meeusen

20-03: Frans Feldberg

           Stefan Hogendoorn

           Ernst-Jan vd Pas 

           Mark Beekman       

17-04: Toine Simons

15-05: Viktor Luttikholt

19-06: ALV & BBQ & ...

            Jan van Setten

-------zomervakantie-------

18-09: Marius v Rijswijk

2-10: Bezoek MAC³PARK

2-10: Bezoek Yakult

16-10 Michel Heijnekamp

20-11: René Frijters

15-12: Lustrumfeest 50jr

Interesse? Kom langs op 20 november 2018

Hier aanmelden als introduce

Gastenboek SMC

  • 01-05-2018 - Na 35 jaar weer terug bij de SMC. Dit keer...  lees meer
  • 01-05-2018 - De SMC is een enthousiaste groep mensen die op professionele...  lees meer
  • 09-04-2018 - Mijn naam is Tyno Koelewijn en ben sinds begin 2018...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 SMC | Sales Management Club | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel