Navigatie

SMC, een actieve vereniging

Bij een actieve vereniging hoort een actief bestuur. De SMC  is in de gelukkige omstandigheid dat er door de jaren heen altijd ondernemers zijn die zich vol passie in een bestuursfunctie voor de SMC willen inzetten. Daar zijn we trots op. Ondernemers zijn immers altijd druk en het besturen van een professionele vereniging als SMC vergt naast het ondernemerschap nu eenmaal tijd.

Net als iedere andere goede vereniging heeft de SMC een Wetboek. Het Wetboek van de SMC zijn de Statuten en het Huishoudelijk Regelement, Koninklijk goedgekeurd op 3 Maart 1972. In deze Statuten en Huishoudelijk Regelement staan de Rechten en Plichten van Leden en Bestuur omschreven.

SMC heeft zich altijd gekenmerkt door een daadkrachtig bestuur. Het bestuur van de SMC komt, samen met de leden van de Raad van Advies, vijf maal per jaar bijeen ter bespreking en voorbereiding van het jaarprogramma en allerhande gerelateerde zaken. Een goed geoliede machine, die zorgt dat het werk achter de schermen niet opvalt. Juist dat is goed want hierdoor kan alle aandacht zich richten op de kwaliteit van de bijeenkomsten.

Voorzitter SecretarisPenningmeesterBestuurslidBestuurslid

 

 

 

 

 

Peter DupainJeroen van GinkelJip van der ValkMonika van StaeyenAndré Minderman

 

De SMC wordt gerund door vrijwilligers die in het dagelijks leven allemaal actief zijn als sales/marketing manager of directie voeren over een (eigen) onderneming. Het bestuur laat zich vanuit de ledengroep ondersteunen door de Raad van Advies bestaande uit een drietal ervaren professionals.

lid Raad van Advies (oud-VZ)

lid Raad van Advies 

 

 

 

 

Bart Weijers

Sef Brackel 

 

De kascommissie bestaat uit twee leden en een plaatsvervangend lid. Zij controleert de boeken, bescheiden en geldmiddelen van de vereniging alsmede het beheer hiervan door de penningmeester. Haar rapport wordt op de Algemene Leden Vergadering ter kennis van de leden gebracht en zij stelt décharge van de penningmeester voor. 

Voorzitter Kascommissie

Lid Kascommissie

Clubfotograaf

 

 

 

Eric van WijheHugo HeldenberghEiko Waleson

 

Door de jaren heen zijn er een groot aantal mensen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de SMC. Binnen de SMC zijn er 3 ereleden benoemd wegens hun enorme inzet en betrokkenheid voor de SMC. 

       Oprichter, oud-Voorzitter en in               1983 benoemd als Erelid SMC          oud-Voorzitter en in 1995                         benoemd als Erelid SMC      oud-Voorzitter en in 2016             benoemd als Erelid SMC

 

 

 

Richte LommertAd DupainNol Vos

 

Verder rijkt de SMC periodiek een waardering (de "Schaal van Richte") uit aan leden die zich op bijzondere wijze in hun vakgebied hebben onderscheiden. Deze Schaal van Richte is eerder toegekend en uitgereikt aan Nol Vos, Bart Weijers en Alfredo Potjes.

 

Gastsprekers in 2018

16-01: Eric vd Heuvel

20-02: Koen Meeusen

20-03: Frans Feldberg

           Stefan Hogendoorn

           Ernst-Jan vd Pas 

           Mark Beekman       

17-04: Toine Simons

15-05: Viktor Luttikholt

19-06: ALV & BBQ & ...

            Jan van Setten

-------zomervakantie-------

18-09: Marius v Rijswijk

2-10: Bezoek MAC³PARK

2-10: Bezoek Yakult

16-10 Michel Heijnekamp

20-11: René Frijters

15-12: Lustrumfeest 50jr

Interesse? Kom langs op 20 november 2018

Hier aanmelden als introduce

Gastenboek SMC

  • 01-05-2018 - Na 35 jaar weer terug bij de SMC. Dit keer...  lees meer
  • 01-05-2018 - De SMC is een enthousiaste groep mensen die op professionele...  lees meer
  • 09-04-2018 - Mijn naam is Tyno Koelewijn en ben sinds begin 2018...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 SMC | Sales Management Club | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel